Viranomaiset, joita lähestytty Marjo Kyllösen edesottamuksien vuoksi

Perjantai 4.11.2016 klo 12.32 - Mikko Paunio


Olemme toimittaneet seuraaville viranomaisille vetoomuksemme joko tiedoksi tai selvitys-/toimenpidepyyntösaatteen kera. Olemme lähettäneet vetoomuksemme valitsemillemme virkamiestahoille, koska on mahdollista, että Marjo Kyllösen toimiin liittyy moitittavuutta tai jotain jopa vakavampaa?

Edesottamukset liittyvät hänen toimiinsa samanaikaisena korkeana Helsingin kaupungin viranhaltijana ja Seed ry:n hankevastaavana ja epäilyihimme hänen väitöskirjansa sisällöstä.

Olemme lähettäneet tämän vetoomuksemme laajalti helsinkiläisille päättäjille, Tampereen yliopiston rehtorille, opetusministeriöön (tieteen eettinen neuvottelukunta), opetusministerille, opetusministeriön kansliapäällikölle ja yleissivistävän opetuksen alueen ylijohtajalle, Opetushallitukseen nykyiselle ja tulevalle pääjohtajalle, Helsingin ylipormestarille ja hänen kansliapäällikölleen, poliisihallituksen rahankeräyksestä vastaavalle poliisineuvokselle, Ulkoministeriöön Seed ry:n hankeseuraajalle ja tietysti Helsingin opetusviraston johdolle.

Hän on jo todistetusti syyllistynyt vilppiin mainostaessaan saaneensa väitöskirjastaan arvosanan "excellent".

Avainsanat: Marjo Kyllönen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini