Uuden Suomen juttu sensuroitu

Sunnuntai 23.10.2016 klo 17.05 - Mikko Paunio


Uuden Suomen blogi suljettiin sen jälkeen, kun Esa Mäkinen niminen intomielinen vihreä opettaja hyökkäsi kimppuuni taas ja uhkaili kunnianloukkaussyytöksellä. Pistin seuraavat vastaukset hänen kommenttiinsa: "

Odotamme innolla näitä käräjiä. Ei taitaisi olla eduksi kanteen nostajalle, kun lapsemme
kohtelua puitaisiin julkisessa oikeudenkääynnissä ja vielä pahempaa Marjo Kyllösen väitöskirjansa sisältöä puitaisiin. Et ole tainnut lukea mitään, mitä olemme "arvostelukykymme menettäneinä" kirjoittaneet väitöskirjasta. Kannattaisi lukea. Marjo Kyllösen väitöskirjassa on mm. satoja lyönti- ja syntaksivirheitä. Tämä Esa Mäkisen uhkaus esitettiin minulle toisen henkilön toimesta jo Tulevaisuuden Koulu-ryhmässä eilen illalla ja sitten minut suljettiin pois ryhmästä. Silloin kysyin, missäs kohdin olen julkisesti loukannut Marjo Kyllöstä. Hän on julkisuuden henkilö ja olemme hänen toimiinsa puuttuneet vain tarkoin harkitusti ja perustellusti.Itse hän on soppansa keittänyt. Ivan Illichistä totean Esa sulle, että KVG.

Juha Salmelle sama juttu. Kannattaisi tutustua ensin Marjo Kyllösen käsityksiin tarkemmin jaetusta johtajuudesta. Tässä pieni palanen sivulta 63: "”Käytännössä tämä tarkoittaa opettajan autonomiaan ja pedagogiseen vapauteen puuttumista, sillä muutoin ei synny aitoa kohtaamista ja avautumista vuorovaikutukseen, joita tarvitaan oppivan organisaation yhteisöllisen toimintakulttuurin rakentamiseksi!” Huomaa huutomerkki ja ks. loppupäätelmät, jossa Kyllönen vaatii vahvaa johtajuutta muutosvastarinnan murskaamiseksi.

Pasi Silander on nyt ilmeisesti Kyllösen oikea käsi ja vie digiloikkaa eteenpäin. Pasi Silander on nobody maailmalla, mutta Marjo Kyllösen kommentteja Suomen peruskoulun opetussuunnitelman uudistuksesta voitte lukea koko maailman lehdistöstä. Niitä on paljon ja erityisesti steinerpedagogiset julkaisut hykertelevät innoissaan, että "Suomi on lopettanut matematiikan ja historian opetuksen ja siirtynyt opettamaan ilmiöitä".

Sitten tätä viihdepuolta Marjo Kyllösen väitöskirjasta.

"Suosikkimme on tämä miltei suoraan "Uuno Turhapuro armeijan leivissä" elokuvasta kopioitu sitaatti. Tämä sitaatti muistuttaa pataljoonan komentajan muille upseereille sotaharjoituksen suunnittelutilaisuudessa lukemaa Uunon kirjoittamaa täysin omituista tekstiä (s. 94):

"Tulevaisuudentutkimuksen menetelmät ovat samalla epistemologisia kannanottoja tulevaisuuden tiedon luonteesta, ja siksi epsitemologiset ja ontologiset kysymykset ovat tulevaisuudentutkimuksessa keskeisiä. Tutkimuksessa on viime kädessä kyse siitä, millaiseksi maailman näemme ja millaiseksi sen uskomme tai haluamme kehittyvät.""

Avainsanat: sensuuri, vihreä valta


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini