Anteeksipyyntö Markku Huuskolle

Tiistai 25.10.2016 klo 9.28 - Mikko Paunio


Arvoisa päätoimittaja Markku Huusko (cc. Tuija Paunio),
 
Pyydän anteeksi, kun en vastatessani Esa Mäkiselle tajunnut, että sinäkin tietenkin olet osallisena, jos kunnianloukkaussyyte tulisi jutustani. Tajusin tämän itsestään selvyyden ja sen, että tässä valossa ensimmäinen Esa Mäkiselle kirjoittamani vastaus on saattanut loukata sinua. Se ei ollut tarkoitukseni. Siinähän totesin, että käräjät olisivat tervetulleita.
 
Mitään käräjiä ei tietenkään ole missään oloissa sieltä puolelta tulossa, koska Marjo Kyllöselle se olisi itsemurha.
 
Luultavasti et ole tietoinen tämän tapauksen graafisista yksityiskohdista, joten et tätä ole voinut tietää. Eräs sosiaalityöntekijä, joka luki paperimme kunnolla totesi, että "en olisi pystynyt yhtä korrektiin kielenkäyttöön kuin te vetoomuksessanne, jos olisi ollut kyse omasta sairaasta lapsestani".
 
Toivoisin tietenkin, että tämän anteeksipyynnön jälkeen, voisitte julkaista jutun uudelleen. Julkistan myös tämän kirjeeni fb-sivuillani ja vetoomussivullamme.
 
Tässä fb-kaverini postaus Esa Mäkisestä:
 
"Esa Mäkinen Steiner koulu, Marjo Kyllönen myös Steiner hengen lumoissa, Mäkisen tutkimus on hyväksytty maisterintutkinnon lopputyönä Rudolf Steinerhøyskolessa, Norjassa toukokuussa 2008. Mäkinen toimii luokanopettajana Vantaan seudun steinerkoulussa. Yhteiset juuret huuhaa jutuille excellent!"
 
ystävällisin terveisin Mikko Paunio

Avainsanat: lapsen oikeudet, Marjo Kyllönen, Helsingin opetusvirasto, Paunion perheen vetoomus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini